top of page
Friends Portrait

ότι  σε κάνει να χαμογελάς

The Smiloneers Concept

Η φιλοσοφία της Ελληνικής Λέσχης Ευεξίας πηγάζει από τους μεγάλους φιλοσόφους της αρχαιότητας και σε αρμονικό συσχετισμό με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου καταφέρνει επιτυχώς να συνδυάσει την ιατρική και την ψυχολογία του σήμερα και να δημιουργήσει εκ νέου μια φιλοσοφία ρεαλιστικής Ευεξίας.

Για παράδειγμα, ο Σωκράτης με τη μαιευτική του χάρισε στο σύγχρονο life coach το βασικό εργαλείο δουλειάς του, τις ερωτήσεις για επίγνωση. Ενώ ο Ιπποκράτης ‘’ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής’’ ήταν ο πρώτος wellness coach, διότι κύριο μέλημα του ήταν να βοηθήσει τους συνανθρώπους του να παραμείνουν υγιείς, μέσα από τις πρακτικές υγείας που δίδασκε.

Ο Αριστοτέλης με την σειρά του μας δίδαξε πως ο άνθρωπος ζεί ευτυχισμένα όταν αποκτά καλές συνήθειες με καθημερινή εξάσκηση και αυτοπειθαρχία για την επιτυχή και ευτυχή εδραίωση τους. Οι συνειδητές επιλογές γίνονται με ευθύνη, γνώση, εμπειρία και απαιτούν την ανάλογη ευφυΐα για να συνυπάρξουν αρμονικά και ισορροπημένα τα τρία βασικά συστατικά του ανθρώπου. Το Σώμα, το Πνεύμα και η Ψυχή

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η ευεξία, η ευζωία και η ευτυχία, δεν είναι κάτι μονοδιάστατο ή δυσδιάστατο (πχ διατροφή ή/και άσκηση). Η Ευεξία έχει διαβαθμίσεις και επίπεδα, όπως ακριβώς έχει και η ψυχοσωματική ασθένεια. Σημειωτέο  πως το 80% των ασθενειών του ανθρώπου είναι ψυχοσωματικές.  Η Ευεξία είναι λοιπόν, καθαρά ζήτημα επιλογών, που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες και βαθύτερες ανάγκες του καθενός: σωματικές, ψυχικές, πνευματικές, κοινωνικές, εργασιακές, περιβαλλοντικές κλπ. Η ευεξία (wellness) είναι η διαρκής και ενεργητική διαδικασία, στην οποία ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει ότι υπάρχουν επιλογές, που μπορούν να τον οδηγήσουν προς μια μακροβιότερη και ποιοτικότερη ζωή, προς ένα γενικότερο “ευ ζην”, σε μια καλύτερη και ευτυχέστερη κατάσταση ύπαρξης (well-being).  Όσοι φροντίζουν εξίσου και τα τρία επίπεδα στους διαφορετικούς τομείς της ζωής τους, έχουν την αίσθηση του ολόκληρου, την αίσθηση της ευτυχίας, την αίσθηση του well-being! Σκοπός της λέσχης The Smiloneers είναι όλα τα μέλη της να είναι καθημερινά και συνειδητά σε αυτοεκτίμηση και αυτοπραγμάτωση των ταλέντων, δεξιοτήτων και των στόχων. Συλλέγοντας τις πληροφορίες, οργανώνοντας workshops δεξιοτήτων, διοργανώνοντας ψυχαγωγικές εκδρομές στη φύση ανάλογα με την εποχή, διεξάγοντας βιωματικά και  θεωρητικά επιμορφωτικά σεμινάρια με την επιστημονική ομάδα των συνεργατών των Smiloneers Apospis & Praxis, δίνεται η ευκαιρία να απλουστεύσουμε και να ερμηνεύσουμε με τη σωστή διάσταση τη καλή συνείδηση, τη καλή υγεία, το επάγγελμα, την ελευθερία και την ευτυχία σε όλες τις αναζητήσεις σε πρακτικό επίπεδο. 

Η πρώτη Ελληνική Λέσχη Ευεξίας (Hellenic Wellness Club) The Smiloneers λοιπόν, ως ιδέα αφορά τον κοινό χώρο συνεύρεσης όλων αυτών που εκτιμούν και αναγνωρίζουν την πολυτιμότητα της καθημερινής ευεξίας, ευτυχίας και ευημερίας.

Η Λέσχη σκέφτεται και πράττει Ολιστικά.

Έχει στη διάθεση της μοναδικά  Προγράμματα Υγείας και Ομορφιάς, Δοντιών και Προσώπου καθώς και προγράμματα Προληπτικής και Λειτουργικής Ιατρικής. Η μεταβολομική ανάλυση λόγου χάριν, με ελάχιστο αίμα και ούρα, καθοδηγεί τα βήματα της  πρόληψης αλλά και της θεραπείας, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την κατάσταση της υγείας στο βέλτιστο επίπεδο. Ανιχνεύει την ακριβή λειτουργία της βασικής μονάδας ζωής του οργανισμού, το κύτταρο και τις ελλείψεις του σε ένζυμα, βιταμίνες, αμινοξέα και Ω3 λιπαρά οξέα. Με τις κατάλληλες συστάσεις των ειδικών, πλέον μπορείτε να έχετε την συνταγογράφιση σκευασμάτων στην φαρμακοτεχνική μορφή που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς και στο χρόνο και χώρο  που διαθέτετε. Στο χώρο της βιαισθητικής και αισθητικής ιατρικής, καινοτομούμε με σύγχρονα πρωτοκολλά αναγεννητικής θεραπείας PRF (plasma rich fibrin), Eνζύμων, Kολλαγόνου, Υαλουρονικού και Botox. Παρέχουμε προγράμματα φυσικής αγωγής σε εξωτερικούς χώρους, συνεδρίες Yoga και θεραπευτικού μασάζ. Εκδρομές ομαδικές ή και Solo ταξίδια  ευεξίας με χαρακτήρα ψυχαγωγικό, πολιτιστικό αλλά και γευσιγνωσίας, που προγραμματίζονται εκ των προτέρων από τους αρμόδιους, με σκοπό, εσείς να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε.

Βασικός στόχος είναι η μείωση των επιπέδων κορτιζόλης και αδρελαναλίνης στα φυσιολογικά εκείνα επίπεδα που το άγχος και η ένταση είναι διαχειρίσημα και παύουν να αποτελούν το εφαλτήριο της εμφάνισης ψυχοσωματικών ασθενειών.

Τα εξατομικευμένα προϊόντα  στις  "The Smiloneers Boutique" συνοδεύουν την καθημερινή φροντίδα σας.

Με απλά λόγια, για όλους εσάς που αγαπάτε και φροντίζετε το χαμόγελο σας, την υγεία σας και την ευημερία σας, η Λέσχη The Smiloneers, μετά από 10 χρόνια στο χώρο της ευεξίας έχει το "know how" αλλά και την εμπειρία να σας προσφέρει σχεδιασμένα προγράμματα από γιατρούς,όπως το Dental Wellness και το Beauty Wellness.

αλλά και από ειδικούς άλλων χώρων της ευεξίας που θα σας ενθουσιάσουν.

Τα μέλη αυτής της Λέσχης μπορούν να προλάβουν να μην πάθει κάτι, το ήδη όμορφο και υγιές χαμόγελό τους, το σώμα τους, και το πρόσωπο τους. Μπορούν να χαμογελούν γιατί έχουν όλα εκείνα τα εργαλεία να ξεκλειδώσουν τις προσωπικές τους ικανότητες και δυνάμεις του σώματος και του πνεύματος, της λογικής και του συναισθήματος, της συνύπαρξης  του ατόμου και της  κοινωνίας με στόχο να λειτουργούν συνειδητά εν απολύτω αρμονία.

 

Το μεγάλο μυστικό της καθημερινής ευεξίας είναι ο άνθρωπος να χαμογελά γιατί έχει πολλούς λόγους να το κάνει!

 

 

ABOUT WELLNESS

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, “η ευεξία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευημερίας, και όχι απλά η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας".

Sep 20, 2021

Wellness is a state of complete physical, mental, and social well-being, and not merely the absence of disease or infirmity.” – The World Health Organization.

Wellness is the act of practicing healthy habits on a daily basis to attain better physical and mental health outcomes, so that instead of just surviving, you're thriving. To understand the significance of wellness, it's important to understand how it's linked to health.

Call 

+302113331934

Email 

Follow

  • Facebook
bottom of page